Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00302

Kedvezményezett neve: Smartphone Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: 450 MHz LTE kommunikációs hardver eszközpark fejlesztése

Támogatás összege: 93 394 708Ft

Támogatás mértéke: 55 %

Projekt leírása:
Célkitűzésünk, hogy vevőink mindig a lehető leginnovatívabb és legérdekesebb termékekkel találkozhassanak, míg partnereink, ügyfeleink mindig a legfrissebb piaci információkhoz jussanak.
Kereskedelmi és marketing tevékenységünk során fontos szerepet szánunk a legújabb on-line marketing eszközöknek, kereskedelmi partnereink (viszonteladóink) közt tudunk több IT nagykereskedést, jelentősebb retaileket, telekommunikációs szolgáltatókat, valamint számos kiskereskedelmi viszonteladót.
Mára megerősödtünk annyira szakmailag (kutatás-fejlesztés területén),kapcsolatilag (direkt és indirekt értékesítési hálózatunkkal) és pénzügyileg, hogy beindítsuk a jelen GINOP projekt segítségével saját tervezésű/fejlesztésű eszközeink tervezését, gyártását és nemzetközi kereskedelmét.
Jelen pályázat keretén belül speciális kommunikációs routerek,hardware-ek fejlesztésébe és gyártásába kezdünk,aminek segítségével cégünk a lakossági kereskedelem mellett sikeresen elindított vállalati és kormányzati értékesítésre koncentrálhat.
Projektünk megvalósítási helyszíne 4600 Kisvárda, Mátyás Király u. 109. sz. alatt lévő székhelyünk. Jelenleg közel 100 m2 áll rendelkezésünkre, de az irodaépületben lehetőség van további irodahelyiségek bérlésére.Itt kerül kialakításra a fejlesztői kapacitás, az összeszerelő műhely és a teszt labor,valamint a kültéri mobil teszt terület. A terep ideális a 450MHz LTE hálózat modellezésére, hiszen ez kimondottan az ilyen ritkábban lakott, kis adatforgalmat használó vidékekre fejlesztették ki.A pályázat megvalósításához a pályázatban résztvevő munkatársak munkakörülményei a kisvárdai helyszínen biztosítottak.

A projekt összes elszámolható költsége: 169 808 560 Ft

igényelt kölcsön: 59 432 996 Ft

Mértéke: 35%

Projekt befejezése: 2021.03.31